Ecologic Fly Trap B légycsapda lakossági

3.510 Ft

Kültéri használatra, képes akár 20 ezer legyet is befogni.

  • Minden olyan helyen használható, ahol a legyek jelenléte zavaró, pl. kertben, kutyaól környékén, állati karámokban, istállók és lovardák környékén, hulladéktárolóknál, komposztáló helyeknél, stb.
  • Az időjárástól függően a csapdázási időszak április és október közé esik. Amint a csapda megtelt elpusztult legyekkel, tisztítás után új csalétekkel újra használható, illetve kommunális szemétbe kidobható.
  • Bontsa ki a csalogatóanyagot, tegye a csapdába és öntsön rá 900 ml vizet a töltővonalig. A termék a kihelyezése után 2-5 órával elkezdi vonzani a legyeket, és 4 hétig aktív marad, vagy amíg a csapda meg nem telik az elpusztult legyekkel.
  • BIO* = a 2018/848 EK-rendelet szerint biogazdálkodásban való felhasználásra engedélyezett.
  • A csapda nem fogja a szuronyos istállólegyeket és a böglyöket.
  • Gyermekek és háziállatok elől elzárva tárolandó. Gyermekek a terméket nem használhatják.

11 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

  1. Az időjárási körülmények befolyásolják a legyek aktivitását és így a csapda hatékonyságát is. A csapdákat magasabb hőmérséklet esetén fákra vagy bokrokra akassza fel. Alacsonyabb hőmérsékleten helyezze ki a csapdákat a napsütötte helyre, mivel a legyek aktívabbak a melegebb helyeken. A legyek aktivitása 15 °C alatti hőmérsékleten csökken. Ne hagyja kiszáradni a csapdát.
  2. Akassza fel a csapdákat a szabadban, olyan helyeken, ahol a legyek jelenléte zavaró. Kerülje az erősen huzatos helyeket.
  3. A csapdákat különböző helyeken és magasságokban helyezze ki, hogy meghatározza a leghatékonyabb helyet. A csapdák 2-5 óra elteltével kezdenek el működni. A csapdák jól szellőző istállókban is használhatók. Több csapda kihelyezésekor a csapdák közötti távolság legalább 12 m legyen. A hatás időtartama függ az időjárási körülményektől, amelyek befolyásolhatják a legyek aktivitását. A csapda 15°C feletti nappali hőmérsékleten a leghatékonyabb, amikor a legyek a legaktívabbak.

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Ecologic Fly Trap B légycsapda lakossági
3.510 Ft
Ekoprevent
Zöldítsük be a bolygót. Vegyen részt Ön is ingyenes előadásunkon! Téma: a jövő növényvédelme.
2024. július 19. 15 óra | Helyszín:
7300 Komló, Juhász Gyula utca 2.