Rólunk

Cégünk, az Ekoprevent Kft. 2006 óta dolgozik a kártevőmentesítés piacán, és az általunk forgalmazott termékekkel a legjobb tudásunk szerint igyekszünk támogatni a hazai szakemberek munkáját. A biocid területen eltöltött évek során a kezdő, sokak számára ismeretlen cégből a piac egyik meghatározó résztvevőjévé váltunk. Üzleti filozófiánk az évek alatt változatlan maradt: folyamatosan megújuló, innovatív termékekkel, versenyképes áron kínáljuk a kártevőmentesítő megoldásokat, valamint korrekt üzleti kapcsolatot és hosszú távú perspektívát biztosítunk partnereink számára.

Továbbra is tudatában vagyunk annak, hogy a hatékony kártevőirtás és fertőtlenítés jelenleg az engedélyezett vegyszerek nélkül nem valósítható meg, azonban minden esetben törekszünk arra, hogy más – a tudomány által már igazolt –, alternatív megoldásokkal is segíthessük partnereink munkáját. Ennek megfelelően kollégáink nem csupán termékeinket értékesítik, hanem szoros kapcsolatot ápolnak üzleti partnereinkkel. A folyamatos kommunikáció, a reklamációk azonnali kezelése, a felmerülő problémák közös megvitatása, az új termékek forgalmazás előtti tesztelése, és a szakemberek véleményének meghallgatása mind azt segítik elő, hogy partnereinknek ne csak terméket, hanem megoldásokat tudjunk nyújtani.

Az Ekoprevent Kft. termékei között a közvetlen irtásra alkalmas eszközök mellett olyan csalogatóanyagok, csapdák és monitorozásra alkalmas biomarkerek is megtalálhatók, amelyek segíthetnek a kezelések szükségességének eldöntéséhez.

Cégünk a fenntarthatóságot megőrző és környezetkímélő megoldások elkötelezett képviselője. Ennek megfelelően ilyen típusú termékekkel és megoldásokkal igyekszünk partnereink munkáját elősegíteni.

Olyan nemzetközi gyártók hazai képviseletét látjuk el, akik korszerű termékeikkel világviszonylatban is piacvezető szerepet töltenek be.

Büszkék vagyunk arra, hogy a következő cégek termékeit forgalmazhatjuk: Bell

Laboratories Inc (USA), Mylva S.A. (Spanyolország), Agrisense Industrial Monitoring

(UK), Nattaro Labs. (Svédország), Sharda Cropchem Ltd. (India), Quimunsa

(Spanyolország), Catchmaster (USA), Q-chem B.V (Hollandia), Silvandersson

Sweden A.B (Svédország), Pelsis (Egyesült Királyság), Bluestar (Monaco),

Indupharma (Olaszország), Domobios (Belgium).

Dr. Tóth Bertalan ügyvezető

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Ekoprevent
Zöldítsük be a bolygót. Vegyen részt Ön is ingyenes előadásunkon! Téma: a jövő növényvédelme.
2024. július 19. 15 óra | Helyszín:
7300 Komló, Juhász Gyula utca 2.