full
color
https://www.ekoprevent.com/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.ekoprevent.com/
#8dc42c
style2
+36-1-226-6508

Rólunk

.

Az Ekoprevent Kft. 2006-ban alakult. A környezetünket kímélő és a fenntarthatóságot megőrző beavatkozások elkötelezett képviselőjeként a cég folyamatosan növekvő, innovatív termékkínálatával és versenyképes áraival stabil pozíciót vívott ki a magyar biocid piacon.

Cégünk tudatában van annak, hogy a kártevőirtás, fertőtlenítés, az élő környezetünk kártevőktől, élősködőktől és zavaró élőlényektől történő mentesítése engedélyezett vegyszerek nélkül jelenleg nem oldható meg, de törekszünk arra, hogy a tudomány és gyakorlat által igazolt lehető legtöbb alternatív megoldással is partnereink rendelkezésére álljunk.

Ezért az Ekoprevent Kft. által forgalmazott termékek sorába nem csak a közvetlen irtásra, mentesítésre alkalmas eszközök, termékek tartoznak. Termékpalettánkon megtalálhatók a védekezések, kezelések okszerűségét, szükségességét megalapozó, az előrejelzésekhez, felderítésekhez nélkülözhetetlen csalogatóanyagok, csapdák, a védekezések hatékonyságának ellenőrzésére szolgáló biomarkerek.

Büszkék vagyunk arra, hogy világviszonylatban is olyan piacvezető és a legmagasabb minőségű, korszerű termékeket gyártó vállalatok hazai képviseletét látjuk el, mint a Bell Laboratories, Inc. (USA), Mylva, S.A. (Spanyolország), Agrisense Industrial Monitoring (UK), Quimunsa (Spanyolország), Catchmaster (USA), Nattaro Labs (Svédország) és Q-chem (Hollandia), valamint a Sharda Cropchem Limited (India) biocid termékeit forgalmazzuk.

Az Ekoprevent Kft. küldetése, egy olyan fejlődőképes és növekvő cég létrehozása és fenntartása, amely innovatív termékekkel, versenyképes áron kívánja a társadalom igényét kielégíteni úgy, hogy az nemcsak a tulajdonosoknak, hanem a lelkiismeretes, lojális alkalmazottaknak és üzleti partnereinek is hosszú távú perspektívát és korrekt feltételeket biztosít.

Dr. Tóth Bertalan
ügyvezető

default
Loading posts...
link_magnifier
#878787
off
fadeInDown
loading
#878787
off
Vissza