full
color
https://www.ekoprevent.com/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.ekoprevent.com/
#8dc42c
style2
+36-1-226-6508

GYIK

.

Ágyi poloska van a lakásomban, szeretném az ágyi poloska csapdával befogni a rovarokat.

Az ágyi poloska csapda kizárólag monitor célokra alkalmas, a meglévő fertőzést nem szünteti meg. Arra alkalmas, hogy kimutassa, hogy valóban ágyi poloska van-e lakásban, illetve irtást követően segít visszaellenőrizni az irtás hatékonyságát.

Milyen módszerrel irtható házilag eredményesen az ágyi poloska?

Sajnos a házilag kivitelezett módszerek az esetek döntő többségében nem vezetnek eredményre a rovar rejtett életmódjából fakadóan. Javasoljuk, hogy fertőzés gyanúja esetén mindenképpen kérje szakember segítségét.

Mennyire veszélyesek a szerek, amit a kártevőirtók permeteznek ki a lakásomban?

Az irtószerek szigorú hatósági vizsgálatokat követően kerülnek engedélyezésre, szakszerű felhasználás során emberre és haszonállatra nem jelentenek veszélyt.

A ragasztós csapdából véletlenül ragasztó került a szőnyegre, hogyan távolítható el?

A ragasztók sebbenzinnel könnyen eltávolíthatók bármilyen felületről, bőrről, textíliából.

Cicákat tartok a lakásban, nem lesz bajuk az irtószertől?

Házi kedvencek, különösen cicák tartásakor az irtást megelőzően konzultáljon az állatorvossal. Az irtószerek nem jelentenek veszélyt az emlősökre, de a cicák ez alól kivételek. Ők eltérő érzékenységgel rendelkeznek és a piretroidok, különösen a permetrin tartalmú szerek rendkívül veszélyesek a cicákra. Mérgezési tünetek esetén – remegés, tudatvesztés, nagyfokú nyálzás, görcsök, hányás, hypertermia – azonnal kérje állatorvos segítségét.

Magánemberként miért nem vásárolhatom meg a III. forgalmi kategóriájú irtószert?

Az irtószerek engedélyezése során az engedélyező hatóság meghatározza a felhasználók körét, amelyet a termékek engedélyezési lapján tüntet fel. Irtószereink kizárólag szakemberek és foglalkozásszerű felhasználók részére kerültek engedélyezésre, így biztosítva a maximális biztonságot a felhasználás során.

default
Loading posts...
link_magnifier
#878787
off
fadeInDown
loading
#878787
off
Vissza