Egyszerűen Használható lakossági kártevőirtó szerek széles választéka

Korszerű eszközeinkkel hatékonyan szabadulhat meg a mindennapjait megkeserítő kártevőktől.

Megvásárlásukhoz és használatukhoz semmiféle előképesítés vagy engedély nem szükséges, hiszen rendeltetésszerű használat mellett a kártevőkön kívül a ház egyik lakójára sem jelentenek veszélyt legyen az két- vagy négylábú családtag. Válogasson a kizárólag legmagasabb minőséget képviselő termékpalettánkról, és rendeljen pár kattintással!

A fenntartható és egészséges környezetért.

gyakran ismételt kérdések

Amelyek Önben is megfogalmazódhattak

Az ágyi poloska csapda kizárólag monitor célokra alkalmas, a meglévő fertőzést nem szünteti meg. Arra alkalmas, hogy kimutassa, hogy valóban ágyi poloska van-e lakásban, illetve irtást követően segít visszaellenőrizni az irtás hatékonyságát.

Sajnos a házilag kivitelezett módszerek az esetek döntő többségében nem vezetnek eredményre a rovar rejtett életmódjából fakadóan. Javasoljuk, hogy fertőzés gyanúja esetén mindenképpen kérje szakember segítségét.

Az irtószerek szigorú hatósági vizsgálatokat követően kerülnek engedélyezésre, szakszerű felhasználás során emberre és haszonállatra nem jelentenek veszélyt.

A ragasztók sebbenzinnel könnyen eltávolíthatók bármilyen felületről, bőrről, textíliából.

Házi kedvencek, különösen cicák tartásakor az irtást megelőzően konzultáljon az állatorvossal. Az irtószerek nem jelentenek veszélyt az emlősökre, de a cicák ez alól kivételek. Ők eltérő érzékenységgel rendelkeznek és a piretroidok, különösen a permetrin tartalmú szerek rendkívül veszélyesek a cicákra. Mérgezési tünetek esetén – remegés, tudatvesztés, nagyfokú nyálzás, görcsök, hányás, hypertermia – azonnal kérje állatorvos segítségét.

Az irtószerek engedélyezése során az engedélyező hatóság meghatározza a felhasználók körét, amelyet a termékek engedélyezési lapján tüntet fel. Irtószereink kizárólag szakemberek és foglalkozásszerű felhasználók részére kerültek engedélyezésre, így biztosítva a maximális biztonságot a felhasználás során.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Ekoprevent
Zöldítsük be a bolygót. Vegyen részt Ön is ingyenes előadásunkon! Téma: a jövő növényvédelme.
2024. július 19. 15 óra | Helyszín:
7300 Komló, Juhász Gyula utca 2.