Fenntarthatóság

A fenntartható fejlődés a fejlődés olyan formája, amely úgy biztosítja a jelen szükségleteinek a kielégítését, hogy az ne tegye lehetetlenné a jövő generációk szükségleteinek a kielégítését. (ENSZ Közös Jövőnk jelentés, 1987)

Számunkra a fenntartható fejlődés azt jelenti, hogy az ember a célját úgy érje el, hogy a rendelkezésére álló erőforrásokat és anyagi javakat ne használja ki a végtelenségig, hanem élhető formában tartsa meg környezetét a jövő generáció számára úgy, hogy őrizze meg az élő és anyagi világunk egységét, szépségét és stabilitását.

A fenntartható fejlődés az emberi életminőség javulását jelenti úgy, hogy közben a támogató ökoszisztémák eltartó képességének határain belül maradunk. Meg kell találnunk és alkalmaznunk kell azokat az eszközöket és megoldásokat, melyekkel a társadalom és a bennünket körülvevő környezet is jól jár, és amelyek révén hosszútávon összhangban élhetünk a környezetünkkel.

A fenntartható fejlődés azonban nemcsak a környezeti problémákra fókuszál. A fenntartható jövő a gazdasági, társadalmi és környezeti érdekek harmonizálásával valósítható meg.

Beszállítóink új technológiák bevezetésével és termékfejlesztéssel törekszenek a gyártás során keletkező hulladék minimalizálására. Ahol lehetséges, ott újrahasznosított anyagokat használnak a termékek előállításához és csomagolásához.

Az Ekoprevent Kft. számára nemcsak a környezetünket kímélő és a fenntartható fejlődést biztosító módszerek, termékek és megoldások fontosak, hanem az is, hogy mindezek használata és alkalmazása garantálja partnereinek a teljes megelégedettséget.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Ekoprevent