Ovi-Planter™ szúnyogcsapda lakossági

24.380 Ft

  • Irtószermentes és dekoratív megoldás a szúnyogok befogására, amely a szúnyog biológiájának ismeretében került kialakításra.
  • Ideális választás gyermekek és házi kedvencek környezetében.
  • A virágcserép formájú csapda úgy került kialakításra, hogy saját növényt is lehet bele ültetni. Tökéletesen illeszkedik a kerti környezetbe, így diszkrét kihelyezést tesz lehetővé.
  • Nem kell mást használnia a csapda élesítéséhez csak egy kis vizet! Az Ovi-Planter™ szúnyogcsapda a nőstény szúnyogok szaporodásán alapszik, amihez elengedhetetlen a víz. A nőstények ugyanis viszonylag háborítatlan állóvizekbe rakják le petéiket. Egyetlen nőstény szúnyog elfogása akár 1000 jövőbeli szúnyoggal is kevesebb egyedet eredményez. Kutatások, vizsgálatok szerint a nőstény szúnyogok 30%-ának kiirtása 80%-kal csökkenti a teljes populációt.
  • Az Ovi-Planter™ szúnyogcsapdával befogott nőstény egyedek jelentősen lecsökkentik a szaporodni képes szúnyogok számát, így gátolva a csípőszúnyogok tömeges megjelenését a csapda környezetében, ezzel téve kellemesebbé azt a környezetet ahová ezt a csapdát helyezzük ki.
  • Ideális választás lakóházak vagy vendéglátóhelyek kertjeibe, teraszára, erkélyeire, illetve minden olyan helyre ahol a szúnyogok jelenléte nem kívánatos.

8 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

  • A csapda aljába a belső falon jelzett vonalig töltsön vizet. Dobjon a vízbe pár elhullott levelet vagy fű darabot, így előidézve a csapdába berepülő nőstény szúnyog számára egy természetes pangó víz környezetét. Helyezze vissza a csapda felső részét a ragasztós lappal. A belső rács rész nem hagyja a peték elhelyezését, a belső ragasztós lap pedig befogja a szúnyogokat.

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Ovi-Planter™ szúnyogcsapda lakossági
24.380 Ft
Ekoprevent