Wasptrap Darázscsapda lakossági

5.830 Ft

3 hétig aktív darázscsapda csalogatóanyaggal kültéri használatra.

  • Öntse a folyadék felét (250 ml) a csapdába. A szél és a környezeti hőmérséklet befolyásolhatja a vonzószer aktivitási idejét.
  • A csapdát a legjobb felakasztani vagy árnyékban elhelyezni olyan területek közelében, ahol darázsproblémák fordulnak elő.
  • A természetes gyümölcscukor-alapú csalogatóanyag erősen vonzza a darazsakat, de a méheket nem.
  • Három hét után ürítse ki csapdát a maradék csalogatóanyaggal a kommunális hulladékba vagy komposztálóba és töltse újra a csapdát 250 ml csalogató folyadékkal.
  • A 834/2007/EK rendelet értelmében a darázscsapda ökológiai gazdálkodásban is használható.

22 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

A csapdát az emberi tevékenységtől távol akassza fel. Válasszon olyan helyet, ahol elegendő szellőzés van, de nincs huzat. Ha két nap után túl kevés darazsat fogott, akassza fel a csapdát egy másik helyre. Legyen óvatos a csapda felakasztásakor vagy a csapda megközelítésekor!

A csapdát késő este vagy kora reggel helyezze ki, amikor a darazsak kevésbé aktívak. Azok a személyek, akik allergiásak a darazsak csípésére, kérjenek meg másokat, hogy segítsenek felakasztani és karbantartani a csapdát. A darazsak, vagy lódarazsak csípése halálos lehet. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a használati utasítás és az óvintézkedések be nem tartása miatt. Gyermekek a terméket  nem használhatják.

FIGYELEM! Legyen óvatos a csapda kiürítésekor! A befogott, még el nem pusztult darazsak agresszíven reagálhatnak. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Wasptrap Darázscsapda lakossági
5.830 Ft
Ekoprevent