SZUKU szúnyog- és kullancsriasztó folyadék

1.140 Ft

SZUKU szúnyog- és kullancsriasztó spray  garantáltan távol tartja legalább 6 órán keresztül a szúnyogokat, és legalább 3-5 órán keresztül a kullancsokat.

A DEET hatóanyagot már régóta a leghatékonyabb szúnyog- és kullancsriasztónak tekintik. Eredetileg az USA-ban fejlesztették ki katonai felhasználásra, és úgy fejlesztették ki, hogy blokkolja a szúnyogok emberi verejték-, szag vagy CO2 kibocsátásának érzékelését, amelyek vonzzák a szúnyogokat.
Évtizedek óta a horgászok és túrázók nagy kedvence!

SZUKU szúnyog- és kullancsriasztó spray segítségével biztonsággal védekezhet olyan szúnyog vektorok ellen, amelyek a Dengue-lázért, Zika-vírusért, Nyugat-nílusi lázért, Maláriáért, Chikungunya-ért és Sárgalázért is felelősek lehetnek.

A termék elérhető 50 ml töltési térfogattal, környezetkímélő, mechanikus szórópumpával ellátott műanyag flakonban.

5 készleten

Kategóriák: , ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:
Használati útmutató: Használat előtt a flakont alaposan rázzuk fel!
A flakont tartsuk függőlegesen és a készítményt 20-25 cm távolságból permetezzük vékony, egyenletes rétegben a vérszívó ízeltlábúaknak kitett, védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük be. Az arcbőrt – a szem, száj és fülek környékének kihagyásával – a kézre felvitt folyadékkal kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre juttassuk a készítményt, és így kenjük be bőrüket. A gyermekek kézfejét ne kezeljük! A bőrfelületre kent készítmény a felvitel vastagságától függően a szúnyogokat kb. 6; a kullancsokat kb. 3-5 órán keresztül tartja távol. A terméket naponta csak 1 alkalommal használjuk!

Alkalmazási dózisa: 1 gramm készítmény/600 cm2 (600 cm2 körülbelül egy átlagos felnőtt alkarjának bőrfelületével egyezik meg).

Figyelmeztetések: Csak használati utasítás szerint alkalmazzuk!  A riasztószert naponta legfeljebb egyszer alkalmazzuk. A terméket 12 évesnél fiatalabb gyermekek esetén ne használjuk! Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Akinek a bőre a készítmény hatására allergiás elváltozást (bőrpír, kiütés) mutat, annak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni!

Kerülje a készítmény szembe, orrba, szájba jutását. Ne használja sérült, vagy napégette bőrön. Ne használja zárt térben. A csípésveszély elmúltával, illetve a szabadból bejőve, a kezelt bőrfelületet szappanos vízzel mossa le. Az expozíció csökkentése érdekében, szabadban tartózkodása során lehetőség szerint viseljen hosszú szárú nadrágot és hosszú ujjú felsőruházatot. Kizárólag a rovarcsípéseknek kitett, ruházattal nem fedett bőrfelületet kezelje.

Várandós és szoptatós nők lehetőség szerint mellőzzék a készítmény használatát. A termék károsíthatja a műszálas és bőr anyagokat, a műanyagot, az óraüveget, valamint a festett, lakkozott felületeket. Élelmiszertől, italtól, állati takarmánytól, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. A riasztószer keserű íz anyagot (bitrex) tartalmaz, amely segít megelőzni a készítmény véletlen emberi fogyasztását

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

SZUKU - szúnyog és kullancsriasztó folyadék
SZUKU szúnyog- és kullancsriasztó folyadék
1.140 Ft
Ekoprevent
Zöldítsük be a bolygót. Vegyen részt Ön is ingyenes előadásunkon! Téma: a jövő növényvédelme.
2024. július 19. 15 óra | Helyszín:
7300 Komló, Juhász Gyula utca 2.