Protecta® Landscape etetőláda

 • Könnyen kezelhető, masszív, manipuláció-biztos, patkányméretű etetőláda, amely a megtévesztésig hasonlít egy szikladarabhoz.
 • Többfunkciós eszköz, Trapper® T-Rex tilóval monitoring ládaként is használható.
 • Mérete: 32 cm x 29 cm x 24 cm

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

A  Protecta® Landscape etetőládát helyezze a rágcsálók feltételezett vonulási útvonalaihoz. Töltse meg mérgezett ( pl. Notrac Blox), vagy méreg mentes (pl. Detex blox monitoring kocka) rágcsáló csalétekkel, vagy helyezzen bele Trapper-T-Rex tilót. Lezáráskor automatikusan záródik, kulccsal nyitható.

Protecta® Landscape etetőláda termékről 1 értékelés

 1. 5 az 5-ből

  Kovács András, Irtó Jóbarátok Plusz Kft.

  Számomra nagyon kedvelt termék ez a patkányetető csalétekállomás, hisz’ nagyon sok szempontból megfelel mind az én, mind az olyan ügyfelek részére, ahol nem igazán akarják az őket látogató ügyfelek részére tudomására hozni, hogy folyamatos a kártevők monitorozása-irtása. Nagy cégek irodaházai előtt vannak ezek a ládák mai napig, anyaguk a napsütés ellenére sem öregedett el a mai napig.

  A sziklaládának a mechanikája rendkívül könnyen kezelhető, egy db kulccsal nyitható, de az erőszakos felnyitásnak kiválóan ellenáll. Négy rozsdamentes acélpálcára lehet az irtószert felfűzni, így nagy mennyiségű irtószer várja készenlétben az odatévedt rágcsálókat. Belseje természetes odúnak ható kialakítása, kényelmes és zavartalan táplálkozást biztosít a patkányoknak. A földhöz képest a bejáratai csak kicsit állnak el, így oldalról megközelítve nem rémisztjük meg a rágcsálókat, ellentétben a hagyományos csalétekállomásokban merőlegesen található nyílásokkal, valamint ez a szög nem engedi őszi szezonban a falevelek bejutását sem az etetőtérbe.

  A karbantartása számomra a legzseniálisabb, hiszen gyakorlatilag a láda teljes beltartalma le van fedve egy vékony PVC tálcával, melyről az ürülék, a szóródott rágcsálóirtószer maradvány egyszerűen kivehető belőle, azaz vagy újat és tisztát rakunk bele, vagy simán csak lesöpörjük róla a hulladékot a tároló edényünkbe, s visszahelyezzük a tálcát. Ezen megoldás különösen tetszik az AIB, BRC, AFS, stb. auditoroknak, mivel a stabilan rögzített ládából ezek a maradékok nem kerülnek ki a környezetbe – hiszen a tálcának van pereme is – hogy lábbal behordjuk őket egy élelmiszer gyártó üzembe. Szintén ennek köszönhető, hogy a láda tisztítására számolandó idő szinte nulla. És mint tudjuk, az idő pénz, és ebből a pénzből inkább veszek még egy Protecta® Landscape ládát…

Mondd el a véleményed


Ekoprevent