Sharda Cropchem

A Sharda Worldwide Export Private Ltd.vállalatot 1987-ben alapította a vegyészmérnök végzettségű R.V. Bubna, aki műtrágya és festékipari kemikáliák gyártásával és forgalmazásával foglalkozott.

A Sharda tevékenysége a festék intermedierek gyártásával kezdődött, majd 1990 elejétől bővítették üzleti tevékenységüket agrokémiai és gumiipari termékekkel. Az alapító és két fia egy dinamikusan fejlődő világcéget épített fel.

A vállalat központja Mumbai-ban (valamikor Bombay) van. A regionális üzleti egységek központja Changzhouban (Kína) és Dubaiban (Egyesült Arab Emirátus) vannak. Jelenleg az öt kontinens több, mint 60 országában van jelen a Sharda.

A cég európai tevékenysége néhány évre tekint vissza. Antwerpenben létrehoztak egy logisztikai központot, valamint Brüsszelben egy növényvédő szer és biocid engedélyezési bázist. Az egységek feladata a termékek európai engedélyeztetése és kereskedelmének elősegítése.

2012-ben a Sharda nagy lépést tett az európai terjeszkedés vonatkozásában. Kereskedelmi és logisztikai egységeket nyitott Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Magyarországon.

2013-ban létrehozta biocid üzletágát és megkezdte a termékek európai engedélyeztetését és gyártását.

Mottónk: „Partnerünk sikere a mi sikerünk is!”

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Ekoprevent