Bell Laboratories

A Bell Laboratories, Inc.-t 1974-ben alapította Malcolm Stack az Egyesült Államokban (Madison, Wisconsin). Kezdetben egyetlen terméket gyártottak, a Rodent Cake-et. Ma a Bell Laboratories a legmagasabb minőségű rágcsáló mentesítő termékek gyártója és forgalmazója 6 kontinensen. Termékskálájukban megtalálhatók a rágcsálóirtó szerek, a manipuláció-biztos etetőládák, az irtószermentes ragasztós csapdák, az élvebefogók, az attraktánsok, melyek lehetővé teszik a szakemberek számára a közegészségügyben és a mezőgazdaságban a lehető leghatékonyabb és professzionális kártevő mentesítést a legextrémebb körülmények között is.

A Bell Laboratories termékei a tervezéstől a kivitelezésig nagyon szigorú ellenőrzésen esnek át annak érdekében, hogy valóban a legmagasabb minőségű és leghatékonyabb termékek álljanak a felhasználók rendelkezésére a globális piacon. A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően ma a Bell Laboratories világviszonylatban is piacvezető a rágcsáló mentesítő termékek előállításában, minőségében és értékesítésében.

A kártevő mentesítéssel foglalkozó szakemberek világszerte előnyben részesítik a Bell Laboratories által gyártott termékeket, melyekkel könnyen, hatékonyan, alacsonyabb költséggel és környezetkímélő módon valósítják meg az adott helyzetre vonatkozó mentesítési programot.

A Bell termékei 2011 óta érhetők el a magyar piacon, mely termékek igen rövid idő alatt váltak népszerűvé és kedveltté szakemberek körében, akik megismerték és használják azokat az előnyöket, melyeket a Bell Laboratories termékei nyújtanak.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Ekoprevent