Domobios ágyipoloska csapda lakossági (4 db csapda / doboz)

4.640 Ft

  • Úgy gondolja, hogy ágyi poloska fertőzöttséggel áll szemben? Használja a Domobios ágyi poloska csapdát a fertőzés felderítésére, és az ágyi poloskák befogására.
  • A Domobios számos nyugat-európai szakvállalat visszajelzése szerint jóval hatékonyabb más, forgalomban lévő csapdáknál.
  • Miért is ennyire hatékony? A csapda – mely az ágyi poloska természetes búvóhelyét utánozza – olyan cellákra osztott, ahová a rovarok előszeretettel másznak be, mivel a Domobios kialakítása keskeny és lapos, pont, mint a rések és hasadékok, ahol a poloskák előszeretettel húzódnak meg.
  • Egyszerű kihelyezés, más ágyi poloska csapdákkal ellentétben szinte bárhová! Bárhová kihelyezhető, a számos és szokásos helyen kívül akár mondjuk képkeret mögé is.
  • Hogyan működik? Nem kell szakembernek lennie, elmagyarázzuk: A ferde tetőn ragasztó található, amely észrevétlenül a hátuknál fogva ejti foglyul a rovarokat. Mivel a lábuk továbbra is szabadon mozog, a rovar úgy érzékeli, hogy biztonságos búvóhelyet talált (a háta ér a ragasztóba), így nem stressz üzenetet küld (alarm feromon), hanem aggregációs feromont bocsájt ki, ezzel jelezve hogy biztonságos búvóhelyet talált a poloska. Ez üzenet a többi rovar számára is, ezért minél több rovar kerül a csapdába, az annál vonzóbb és hatékonyabb lesz.

43 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

  • Helyezze a csapdát az ágyi poloskák feltételezett búvóhelyeihez úgy, hogy amikor a rovar a csapdával találkozik, a csapdán belül lévő barna ragasztó felület a hátánál fogja meg a poloskát, így előidézve a fenti leírásban említett feromon kibocsájtást. A csapdához mellékelt a gyártó kétoldalú ragasztós lapot a könnyebb felhelyezhetőség érdekében.

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Domobios ágyipoloska csapda lakossági (4 db csapda / doboz)
4.640 Ft
Ekoprevent
Zöldítsük be a bolygót. Vegyen részt Ön is ingyenes előadásunkon! Téma: a jövő növényvédelme.
2024. július 19. 15 óra | Helyszín:
7300 Komló, Juhász Gyula utca 2.