Eko-Sect® Field

13.000 Ft

Szántóföldi növények kezelésére.

Napjainkban számos stresszfaktor veszélyezteti a növények termőképességéből kihozható maximális termésmennyiséget. A globális felmelegedés, az időjárási anomáliák, az egyenlőtlen csapadékeloszlás, évről évre egyre nagyobb veszteségeket okoznak. Ezeket a veszteségeket lehet növénykondicionáló készítményekkel enyhíteni.

Ennek figyelembevételével került kifejlesztésre az Eko-Sect® Field. A termék használata ajánlott valamennyi szántóföldi kultúra (gabonanövény, olajnövény, takarmánynövény, fehérjenövény) esetében.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

  • 3 különböző szilíciumformával, algakivonattal és mikroelemekkel,
  • kijuttatás levélpermet formájában maximum 1%-os töménységben,
  • valamennyi szántóföldi kultúra állomány kezelésére 2,5-5 l/ha mennyiségben
    250-500 liter vízmennyiséggel kijuttatva,
  • az Eko-Sect® Field használata környezetvédelmi szempontból is jó döntés.
  • kiszerelés: 5 liter

Alkalmazás módja:

A levélpermetezést a legkorábbi fejlettségi stádiumban szükséges megkezdeni (kelés után). A permetezéseket 2-3 alkalommal szükséges elvégezni. Az Eko-Sect® Field készítményt minden esetben megelőző jelleggel kell használni!

A méhek és egyéb beporzást segítő rovarok védelme érdekében virágzás időszakában nem alkalmazható!

Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható! A kezeléseket érdemes a kora reggeli, vagy az esti órákban elvégezni. Kerüljük a tűző napsütésben és a szélben történő permetezést! A készítmény használat előtt alaposan felrázandó, a permetezőbe minden esetben szűrőn keresztül töltsük! A készítmény szükség esetén keverhető műtrágyával, növényvédő szerekkel, előtte azonban minden esetben keverési próba kötelező!


Ekoprevent
Zöldítsük be a bolygót. Vegyen részt Ön is ingyenes előadásunkon! Téma: a jövő növényvédelme.
2024. július 19. 15 óra | Helyszín:
7300 Komló, Juhász Gyula utca 2.