Eko-Sect® Garden

2.500 Ft15.500 Ft

Levélpermet kertészeti növények számára.

Az Eko-Sect® Garden azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy a gyümölcs-, szőlő- és zöldségtermesztők kezébe egy olyan biostimuláns készítményt tudjunk adni, amely segítségével nem a hagyományos permetezésekre jellemző vegyszerfelhőt hozunk létre az ültetvény körül, hanem a készítmény szilíciumtartalmával segítjük a növényeket, hogy képesek legyenek kezelni a számukra kedvezőtlen körülményeket.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

  • 3 különböző szilíciumformával, algakivonattal és mikroelemekkel,
  • kijuttatás levélpermet formájában maximum 1%-os töménységben,
  • gyümölcs és szőlő kultúrában 4-8 l/ha mennyiségben 400-800 l vízzel kijuttatva,
  • valamennyi zöldségkultúrában 2,5-5 l/ha mennyiségben 250-500 l vízzel kijuttatva,
  • házi kertben 50 ml Eko-Sect® Garden / 10 liter víz,
  • az Eko-Sect® Garden használata környezetvédelmi szempontból is jó döntés.
  • kiszerelés: 500 ml, 1 liter, 5 liter

Alkalmazás módja:

A levélpermetezést a legkorábbi fejlettségi stádiumban szükséges megkezdeni (zöldségeknél palántakorban, állókultúrák esetében a lemosó permetezést követően). A permetezéseket intenzív növekedés időszakában 7-10 naponta célszerű megismételni, 3 permetezést követően az alkalmazás gyakorisága 14-20 napos intervallumra növelhető. Az Eko-Sect® Garden készítményt minden esetben megelőző jelleggel kell használni!

A méhek és egyéb beporzást segítő rovarok védelme érdekében virágzás időszakában nem alkalmazható!

Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható! A kezeléseket érdemes a kora reggeli, vagy az esti órákban elvégezni. Kerüljük a tűző napsütésben és a szélben történő permetezést! A készítmény használat előtt alaposan felrázandó, a permetezőbe minden esetben szűrőn keresztül töltsük! A készítmény szükség esetén keverhető műtrágyával, növényvédő szerekkel, előtte azonban, minden esetben keverési próba kötelező!

További információk

Kiszerelés

500 ml, 1 liter, 5 liter


Ekoprevent