Magnum hangyairtó gél 40 g

III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú irtószer

Gazdaságos és hatékony gél a legjelentősebb hangyafajok ellen 0,01%  imidakloprid hatóanyaggal.

  • Igen hatékony a közegészségügyi kártevőnek tekintett összes hangyafaj ellen, mint pl. a fáraóhangya (Monomorium pharaonis), az argentin hangya (Linepithema humile) és a fekete hangya (Lasius niger).
  • A Magnum hangyairtó gél csalétek a méz erejével vonzza a hangyákat. Egy hangyairtó szer hatékonyságát az határozza meg, hogy milyen széles körben terjed el a kolóniában, mielőtt hatni kezd.  Ezért a csalogató hatás optimalizálása, a fogyasztás maximalizálása és a késleltetett hatás a trofallaxis (élelem átadás a táplálékgyűjtő dolgozók között) érdekében alapvető fontosságú.
  • Alkalmazás dózisa: 1 csepp gél / 1 négyzetméter (1 csepp = 3 cm hosszúságú csík). 1 négyzetméter területre vagy 1 folyóméter távolságra legfeljebb 1-1 csepp gélt helyezzen ki. A csepp átmérője kb. 1 cm legyen, ez 200 mg terméknek felel meg. Hangyafészkek kezelésekor nyomjon 2 g gélt (ez a tubus fele) vagy 10 csepp gélt közvetlenül a fészek bejáratához
  • Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, 5-45 °C hőmérsékletű helyen tárolva a gyártástól számítva 3 évig használható fel.
  • Gyártó: Mylva S.A., Spanyolország
Kategóriák: ,

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

A termék vásárlása és felhasználása kizárólag megfelelő képesítéssel és engedéllyel rendelkező szakember számára lehetséges.

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:
Helyezzük ki a hangyák észlelt vonulási útjaira, illetve a feltételezett hangyabolyok közelébe. Állagánál fogva a hangyák lenyelik a csalétket, amely néhány órán keresztül semmilyen hatást nem mutat, így elég idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy a mérgezett csalétket a dolgozók behordják a bolyba, átadják a királynőnek és a lárváknak, így mérgezve meg az egész kolóniát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Magnum hangyairtó gél 40 g” értékelése elsőként


Ekoprevent