Provoke Rat attraktáns (patkány) – 224 g

  • A piacon egyedülálló, professzionális, élelmiszeralapú csalogatóanyag, melynek a legkényesebb ízlésű patkányok sem tudnak ellenállni.
  • Mivel a patkányok számára sokkal vonzóbb az illat, mint az íz, az attraktánst úgy állították össze, hogy mind a házipatkány, mind a vándorpatkány számára igen csábító.
  • Az attraktáns irtószermentes, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki, könnyen kihelyezhető bármilyen csapdába és olyan kényes területeken is alkalmazható, ahol más csalogatóanyag felhasználása nem megengedett.
  • Kijuttatása nagyon egyszerű, vízben oldható, így nem hagy foltot semmilyen textílián.
  • Egyetlen adag (10-15 gramm) tökéletes csalogatóhatást fejt ki, ne helyezzünk ki ennél többet egy csapdába. Etetőládába való kihelyezéskor a csalogatóanyagot a mérgezett csalétek elé helyezzük ki úgy, hogy ne érintkezzen a csalétekkel.
  • Az attraktáns nem tartalmaz földimogyorót, dióféléket (mandula, mogyoró, pisztácia, dió), tejet (tejcukor, fehérje), tojást, halat, kagylót, rákot, garnélarákot, gabonaféléket (búza, rozs, árpa, zab), szóját, szezámmagot, zellert, szulfitokat és borsóféléket.

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

Kihelyezhető bármilyen csapdába és etetőládába is. Egyetlen csepp (10-15 gramm) tökéletes csalogatóhatást fejt ki, ne helyezzünk ki ennél többet egy csapdába. Etetőládába való kihelyezéskor a csalogatóanyagot a mérgezett csalétek elé helyezzük ki úgy, hogy ne érintkezzen a csalétekkel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Provoke Rat attraktáns (patkány) – 224 g” értékelése elsőként


Ekoprevent