TRAPPER® Max ragasztós csapda

  • Irtószermentes, fizikai hatáson alapuló, nagyméretű ragasztós csapda egerek és rovarok
  • befogására.
  • A csapdában lévő ragasztó a Bell Laboratories szabadalma, amely rendkívül erős tapadást biztosít és a szigorú szabványoknak megfelelően igen magas minőségű.
  • A Trapper® Max a Bell Laboratories egyik legkedveltebb terméke a szakemberek körében, amely a hazai piacon is kiemelkedően sikeres.
  • Mérete: 135 mm × 196 mm

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

A TRAPPER® Max ragasztós csapdát helyezze a rágcsálók feltételezett vonulási útvonalaihoz. Igény esetén alagút formára összehajtató.

TRAPPER® Max ragasztós csapda termékről 1 értékelés

  1. Takács Zoltán, Növényvédő és Kártevőirtó Kft.

    Több éve alkalmazzuk az önök által forgalmazott Trapper Max ragasztós lapot. Normál körülmények között kiváló termék rágcsálók és rovarok esetén egyaránt. Jól fogja az egereket és a mászó rovarokat is. A rovarok szempontjából így monitorozásra is alkalmas. Egerek megjelenésekor, akár kisebb helyi fertőzés felszámolására is használtuk. Több nagy megrendelő cégünk területén alkalmazzuk közvetlenül monitor rendszer elemeként, tízezres nagyságrendben. Hibát a ragasztós lapnál ezrelékes mértékben tapasztaltunk, s az is csak úgy fordult elő, hogy az egér kirágta a lapot, ahova odaragadt vagy poros felületről érkezve átszaladt a lapon. Több hasonló termék összevetése mellett döntöttünk a Trapper Max mellett, melynek ár-érték aránya jó.

Mondd el a véleményed


Ekoprevent