60M ragasztós egér és rovar csapda

420 Ft

Papír ragasztólap egerek és rovarok befogására ,professzionális ragasztóval

A ragasztós csapda előnyei:

  • Nem tartalmaz irtószert, fizikai úton hat.
  • Felhasználásra kész, egyből kihelyezhető ragasztós lap, igen erős ragasztóanyaggal, ami biztosan megfogja a belekerülő egereket és rovarokat.
  • Normál körülmények között alkalmazva (nem poros környezet és nem túl magas vagy alacsony hőmérséklet) a ragasztós csapda igen hosszú élettartamú, akár 1 teljes évig is hatásos.
  • A csapda közvetlenül a padlóhoz is ragasztható az oldalsó perforált rész letépésével, így megakadályozható hogy elmozduljon a helyéről miután kártevőt fogott.
  • A csapdába nem kell csalétket kihelyezni, azonban ha mégis rak bele csalétket, akkor az soha ne legyen olajos vagy zsíros, mert az jelentősen rontja a ragasztó minőségét, és ezáltal a csapda hatékonyságát.
  • Az ár egy ragasztós lapra vonatkozik

58 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:
Helyezze ki a csapdát a rágcsálók vagy rovarok feltételezett búvóhelyei és vonulási útvonalai közelébe úgy, hogy gyermekek és házi kedvencek ne férjenek hozzá.

Ha szükséges a ragacslapot adott alakzatra lehet vágni olló segítségével, a védőfóliát csak azután távolítsa el miután levágta a nem kívánt részt.

FIGYELEM: használat után mosson kezet. Gyermekek a készítményt nem használhatják! Az esetleg bőrre került ragasztó növényi olajjal könnyen eltávolítható. A nem kívánt felületre vagy padlóra került ragasztó hígítóval könnyen eltávolítható.

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

60M ragasztós egér és rovar csapda
420 Ft
Ekoprevent
Tájékoztatjuk hogy 2024. április 24-25-én korlátozottan leszünk elérhetőek. Személyes átvétel esetén, kérjük, hívja a +36-30-995-9518-as mobilszámot!