Ágyi poloska monitoring csapda

  • Az irtószermentes, kizárólag monitorozásra szolgáló csalogatóanyaggal ellátott ragasztós csapda nélkülözhetetlen segítséget nyújt a szakemberek számára a fertőzöttség felderítésére, az irtószeres kezelést követően pedig a kezelés hatékonyságának ellenőrzésére.
  • Több éves kutatás és fejlesztés eredményeként most egy olyan csapda áll a szakemberek rendelkezésére, amely kiemelkedő hatékonyságú, higiénikus és diszkrét, valamint minden eddigi módszernél lényegesen költségkímélőbb.
  • A csapda alacsony szintű fertőzöttség esetén is eredményesen alkalmazható, melyet gyakorlati tapasztalatok támasztanak alá. Olyan helyiségbe kihelyezve a csapdát, ahol szemmel láthatóan nem volt fertőzöttség, a csapda a rendkívül alacsony számban jelen lévő egyedeket befogta.
  • A csapda spektruma széles, minden fejlődési fázis mozgó egyedét csapdába ejti, az egészen kicsi lárvától a kifejlett rovarig.
  • Kihelyezést követően a csapda négy hétig őrzi meg hatékonyságát.

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

Az ágyi poloska monitoring csapda legideálisabb kihelyezési módja az ágy lábainál a fejrésznél javasolt. A csapda igény esetén két részre téphető.

Ágyi poloska monitoring csapda termékről 1 értékelés

  1. Guti Tamás, Rattler Kft.

    Az ágyi poloska csapda jó monitoring eszköz, irtás előtt vagy után is használható, ellenőrzés céljából. Fogtunk már vele kifejlett példányokat, de még nagyon pici állapotában is oda tudja vonzani a rovarokat.

Mondd el a véleményed


Ekoprevent