ECOGEL-hangyairtó gél csalétekállomásban

2.730 Ft

A doboz tartalma: 15 g hangyairtó gél 3 db csapdába töltve. (Töltőtömeg 3 x 5g)

Szabadalommal védett, praktikus és innovatív csapda. Higiénikusan kezelhető és hatékony eszköz, amely elpusztítja akár a teljes bolyt.

Ami miatt érdemes ezt a terméket választania:

  • Más gélekkel ellentétben igén széleskörűen alkalmazható többféle hangyafaj ellen is, amelyek fellelhetők az ember környezetében. Ilyen például a fáraóhangya, az argentin hangya, és a fekete hangya.
  • A szakemberek által  alkalmazott professzionális készítménnyel (hangyairtó géllel) van feltöltve.
  • Elpusztítja akár a teljes hangyaállományt. De hogyan is történik mindez? A csapda késleltetett hatású mérgezett csalétket tartalmaz, amely fogyasztást követően néhány óra múlva fejti ki hatását. Ennek köszönhetően a dolgozók behordják a csalétket a bolyba, megosztják a bolyban levő dolgozókkal, melyek átadják a királynőnek és a lárváknak, így megmérgezik az egész kolóniát, amely végső soron a királynő és a teljes hangyaboly pusztulásához vezet.
  • Felhasználásra kész, tehát gyorsan és könnyen kihelyezhető.
  • A csapdába töltött gél csalétek hosszú ideig megőrzi frissességét, így hatékonyságát is. A friss gél csalétek sokkal vonzóbb a hangyák számára, mint a hagyományos száraz csalétkek.
  • A csapda kialakítása valamint a benne lévő bitrex keserűanyag megakadályozza az ember közvetlen érintkezését a mérgezett csalétekkel.
  • A gél akár 4 hónapig is kifejti a hatását.
  • Nem szennyezi a felületet (csempét, falat, szekrényt, konyhapultot), mivel a gél nem jut ki a csalétekállomásból, így nincs szükség a gél tisztítószeres eltávolítására.
  • Szűk helyekre is (pl. szekrény alatti rés) könnyedén és biztosan kihelyezhető.
  • A hangyák vonulási útjába helyezzük, ha ez esetleg megváltozik, akkor csak egy könnyed mozdulat és csapda máris újra a hangyák útjába kerül.

37 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazás módja, leírás:

A fertőzöttség mértékétől függően (alacsony vagy magas) helyezze ki a csalétket a hangyák előfordulási helyein.

Távolítson el minden, a hangyák számára elérhető táplálékforrást. A hangyairtó csalétket a hangyák vonulási útjára, a bolyokba, résekbe, repedésekbe kell kihelyezni.

Beltéren és kültéren is alkalmazható. Kültéri használat eseten úgy helyezze el csapdát, hogy ne érje direkt napfény és csapadék. Kültéri használat esetén (teraszok, udvarok vagy kertek), a hangyairtó gélt a gyakori elfordulási helyekre juttassa ki, pl. ereszek, az épületbe csatlakozó csöveknél es vezetékeknél, stb.

Adagolás:

Beltéren: 2-4 csalétekállomás helyiségenként (kb 22m2 területre) Nagyobb fertőzöttség, vagy nagyobb terület esetén érdemesebb több állomást kihelyezni.

Kültéren: 1 csapda/boly (nagyobb boly esetén számolni kell a gyors fogyással és a gyakoribb cserével, amíg meg nem szűnik a boly).

Az alkalmazás gyakorisága: 7 nap elteltével ellenőrizze az állomásokat, és helyezzen ki újabb csalétket amennyiben a csapdából már elfogyott a gél, és a fertőzöttség továbbra is fennáll.

Kérdése van?

Kollégáink segítenek.

A megvásárolt, vagy megrendelni kívánt termékkel kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kizárólag megbízható termékek

Csak a kártevőfélét kell beazonosítania, majd megrendelni tőlünk a megoldást!

Amennyiben segítségre van szüksége,
forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

ECOGEL-hangyairtó gél csalétekállomásban
2.730 Ft
Ekoprevent